Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Основна информация за CGM

Как работи системата за CGM Dexcom ONE?

Последно актуализирано · Октомври 4, 2021

Системите за непрекъснат мониторинг на глюкозата (CGM) проследяват стойностите на глюкозата през деня.

  • Автоматичен апликатор въвежда миниатюрен проводник със сензор непосредствено под кожата. Лепенка държи сензора на място. Сензорът измерва стойностите на глюкозата в интерстициалната течност през цялото денонощие.

  • Малък предавател за многократна употреба се свързва със сензора и изпраща безжично показанията в реално време към съвместимо смарт устройство*, за да можете да виждате стойностите на глюкозата в реално време и с тенденции според предишни показания.

  • Освен това приложението Dexcom ONE може да бъде настроено да изпраща персонализирани предупреждения към потребителя, когато са достигнати определени прагови стойности на глюкозата.

*За да видите списък със съвместими смарт устройства, посетете dexcom.com/compatibility.

Обучение в 5 стъпки

Открийте обучителни ресурси, организирани в 5 стъпки, за да научите ключова информация за вашата система за CGM на Dexcom ONE – от започването, през вашите първи 10 дни, до дългосрочно използване на системата Dexcom ONE.

Стъпка 1: Основите на CGM
Стъпка 2: Първи стъпки
Стъпка 3: Вашите първи 10 дни
Стъпка 4: Дългосрочно използване на Dexcom ONE
Стъпка 5: Разбиране на тенденциите на развитие на диабета