Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Дългосрочно използване на Dexcom ONE

Кои са най-добрите практики за намаляване на загубата на сигнал на моя телефон?

Последно актуализирано · Февруари 11, 2022

Прегледайте следната информация, за да сте сигурни, че ще продължите да получавате стойности от CGM, когато използвате съвместимо интелигентно устройство *:

  • Връзки през Bluetooth
    Намалете до минимум сдвоявяванията през Bluetooth на телефона си. Когато приключите с използването на предавателя Dexcom, не забравяйте да прекратите сдвояването му през Bluetooth. Ако имате няколко стари предавателя, сдвоени през Bluetooth, тези едновременни сдвоявания могат да причинят проблеми с връзката. (Забележка) Предавателите Dexcom ONE се свързват, изпращат данни и се изключват на всеки 5 минути. При сдвояване през Bluetooth ще се изпише „не е свързан“ и това се очаква.
  • Няколко работещи приложения
    Приложението Dexcom ONE не трябва никога да се затваря. Намалете до минимум допълнителните приложения, които работят във фонов режим. Приложенията с висока интензивност на работа, като мобилни игри или уебсайтове за видеоклипове, използват голямо количество процесорна мощ и могат да причинят загуба на сигнал.
  • Поддържайте телефона си зареден
    Ако телефонът ви премине в режим на ниска мощност, това ще изключи Bluetooth и ще доведе до проблеми с връзката с приложението Dexcom ONE и предавателя.

*За да прегледате списък със съвместими интелигентни устройства, посетете dexcom.com/compatibility

Обучение в 5 стъпки

Открийте обучителни ресурси, организирани в 5 стъпки, за да научите ключова информация за вашата система за CGM на Dexcom ONE – от започването, през вашите първи 10 дни, до дългосрочно използване на системата Dexcom ONE.

Стъпка 1: Основите на CGM
Стъпка 2: Първи стъпки
Стъпка 3: Вашите първи 10 дни
Стъпка 4: Дългосрочно използване на Dexcom ONE
Стъпка 5: Разбиране на тенденциите на развитие на диабета