Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Дългосрочно използване на Dexcom ONE

Защо предавателят ми не работи и/или защо системата ми за CGM на Dexcom ме подканва да сдвоя нов предавател?

Последно актуализирано · Февруари 1, 2022

Предавателите Dexcom ONE функционират до 90 дни от момента на активиране. Можете да видите датата на Активиране, като отидете в Настройки > Предавател в приложението Dexcom ONE.

Освен това имайте предвид, че за да функционира, предавателят трябва да бъде активиран в рамките на 5 месеца от датата на доставка.

Ако предавателят ви е на повече от 90 дни и не работи, трябва да използвате нов. Няма да можете да стартирате сесия на сензора след 90-ия ден. За да избегнете ненужни проблеми с вашата система за CGM на Dexcom, свържете се с доставчика си, за да получите нов предавател до 90-ия ден.

Ако предавателят ви е на по-малко от 90 дни, свържете се с отдела по техническа поддръжка за отстраняване на неизправности на dexcom.com.

Обучение в 5 стъпки

Открийте обучителни ресурси, организирани в 5 стъпки, за да научите ключова информация за вашата система за CGM на Dexcom ONE – от започването, през вашите първи 10 дни, до дългосрочно използване на системата Dexcom ONE.

Стъпка 1: Основите на CGM
Стъпка 2: Първи стъпки
Стъпка 3: Вашите първи 10 дни
Стъпка 4: Дългосрочно използване на Dexcom ONE
Стъпка 5: Разбиране на тенденциите на развитие на диабета