Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Мобилно приложение Dexcom ONE

Какво ще стане, след като актуализирам приложението?

Последно актуализирано · Март 18, 2022

След актуализацията Вашите настройки на предупрежденията за високи и ниски стойности ще бъдат върнати обратно към следните предварително зададени стойности: 

 • Ниски  - 3.9 mmol/L Сигнал за "Ниски (Предварително зададен)" )
 • Високи  - 13.9 mmol/L  Сигнал за "Високи (Предварително зададен)"   )

 • Ако преди това не сте използвали предварително зададените настройки на предупрежденията, а сте ги персонализирали в приложението, те ще бъдат върнати към предварително зададените.


  Трябва да отидете на "Settings" (Настройки) в приложението Dexcom ONE -> "Alerts" (Предупреждения) и да зададете отново желаните от Вас стойности за предупрежденията.


  FЗа пълни подробности относно промените вижте: a href="https://www.dexcom.com/bg-BG/shop/product-faqs/dexcom-one--mobile-app/how-the-app-update-will-affect-my-dexcom-one-app.html">‘Как ще се отрази актуализацията на моето приложение Dexcom ONE?’

  Обучение в 5 стъпки

  Открийте обучителни ресурси, организирани в 5 стъпки, за да научите ключова информация за вашата система за CGM на Dexcom ONE – от започването, през вашите първи 10 дни, до дългосрочно използване на системата Dexcom ONE.

  Стъпка 1: Основите на CGM
  Стъпка 2: Първи стъпки
  Стъпка 3: Вашите първи 10 дни
  Стъпка 4: Дългосрочно използване на Dexcom ONE
  Стъпка 5: Разбиране на тенденциите на развитие на диабета