Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Първи стъпки

Какво представлява кодът на сензора и защо ми е необходим такъв?

Последно актуализирано · Септември 28, 2021

Кодът на сензора ви позволява да използвате системата за CGM Dexcom ONE без необходимост от взимане на кръв от пръста или калибриране.* Когато стартирате нов сензор, трябва да въведете код в устройството с дисплей ръчно или като направите снимка, тъй като всеки сензор има свой собствен код, отпечатан на гърба на лепенката.

Как да сканирам кода на сензора Dexcom с помощта на телефон

Не използвайте код от друг сензор или не въвеждайте измислен код. Ако го направите, сензорът ви няма да работи толкова добре и може да покаже неточни данни.

* Взимането на кръв от пръста е необходимо за вземане на решения относно лечението на диабет, ако симптомите или очакванията не съвпадат с показанията.

Обучение в 5 стъпки

Открийте обучителни ресурси, организирани в 5 стъпки, за да научите ключова информация за вашата система за CGM на Dexcom ONE – от започването, през вашите първи 10 дни, до дългосрочно използване на системата Dexcom ONE.

Стъпка 1: Основите на CGM
Стъпка 2: Първи стъпки
Стъпка 3: Вашите първи 10 дни
Стъпка 4: Дългосрочно използване на Dexcom ONE
Стъпка 5: Разбиране на тенденциите на развитие на диабета