Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Офиса на Dexcom отвън
За Dexcom
Нашата мисия

Основана през 1999 г., Dexcom, Inc. е лидер в трансформирането на грижите и контрола на диабета, като предоставя технология за непрекъснат мониторинг на глюкозата (CGM), за да помага на пациентите и медицинските специалисти да контролират диабета по-добре. От самото си създаване акцентираме върху постигане на по-добри резултати за пациентите, болногледачите и лекарите в клиниките, като предоставяме решения, които са най-добрите в своя клас и същевременно даваме възможност на нашата общност да поеме контрола върху диабета.


Нашата история
Хора

Създадена през 1999 г., със седалище в Сан Диего, Калифорния, Dexcom се превърна в лидер в технологиите за лечение на диабет.

С телефон в ръка

През 2015 г. Dexcom става първата и единствена компания, която предлага напълно мобилна система за CGM, позволяваща удобството нивата на глюкоза да се следят с помощта на съвместим смартфон. °

Велосипедист с риза на Dexcom

През 2016 г. Dexcom се разширява извън САЩ и въвежда своята усъвършенствана технология за мониторинг на CGM в много други страни по света.  

Днес Dexcom продължава да расте както по отношение на предлагането, така и на възможността за използване, като прави достъпна най-модерната технология за CGM за стотици хиляди потребители на системата за CGM Dexcom по целия свят. 


Нашите ценности
Вслушваме се

Разбираме нуждите на хората, засегнати от диабет.

Обслужване с цялостна грижа

Да действаме в най-добрия интерес на нашата общност.

Мислим мащабно

Използване на технологиите за внасяне на радикални изменения в грижата за диабета.

Да бъдеш зависим

Да вдъхваме доверие в общността и един на друг.


Нашето присъствие

Dexcom бележи нарастващо присъствие извън Америка и в целия регион на EMEA, като дейностите на компанията се провеждат от Литва, Единбург, Лондон, Германия, Швейцария и Австрия. Dexcom има над 5000 служители по целия свят.

Изглед отвън на офиса

°За списък със съвместими устройства посетете www.dexcom.com/compatibility.