Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Системата за непрекъснат мониторинг на глюкозата Dexcom ONE

Едно малко устройство и едно опростено приложение, които ще ви приближат с една стъпка към по-доброто контролиране на диабета. 

Как работи Dexcom ONE?
  1. Сензорът Dexcom ONE
  2. Предавателят Dexcom ONE
  3. Приложението Dexcom ONE на съвместим смартфон
Сензор
Сензорът
  • Измерва стойностите на глюкозата непосредствено под кожата
  • Може да се използва в продължение на до 10 дни
  • Водоустойчив е (напр.: душ, плуване)ˢ
Предавател
Предавателят
  • Изпраща показания за глюкозата на всеки 5 минути до вашия съвместим смартфон
  • Издържа 90 дни – ще се използва отново с множество сензори
Телефон с приложение
Приложението

Как да въведете сензора и да прикачите предавателя си

Благодарение на устройството за автоматично поставяне на сензора е необходимо натискането само на един бутон, за да въведете за миг проводника на сензора под кожата. В проведено проучване 84% от потребителите на Dexcom G6 съобщават за безболезнено въвеждане на сензора. 


Къде мога да нося моята Dexcom ONE?

Сензорът може да се носи или на коремната област, или на задната страна на горната част на ръката.


Човек, работещ с приложението Dexcom на телефон
Разберете само с един поглед към телефона си

Стойностите на глюкозата ви и стрелката на тенденцията се показват в приложението за измерване на кръвна захар Dexcom ONE на вашия съвместим смартфон. Нужно е само да погледнете телефона си, за да видите пълната картина на нивата & тенденцията на глюкозата.

Жена, вдигаща ръцете си към камерата, за да покаже пълната липса на убождания на пръстите
Нула убождания на пръстите* или калибрирания

Насладете се на контрола върху вашия диабет, без да се налага да бодете пръстите си! системата Dexcom ONE е предназначена да елиминира необходимостта от убождания на пръстите*, дори за решения относно лечението на диабет. Не е ли това най-хубавата новина? 

*Ако предупрежденията и показанията за вашата кръвна захар от Dexcom ONE не съответстват на симптомите или очакванията, използвайте уред за измерване на кръвна захар, за да вземете решение относно лечението на диабет

Мъж, показващ приложението Dexcom на телефон и сензора Dexcom ONE на ръката си
Показанията за кръвната захар, на които можете да се доверите

Благодарение на изключителната точностˣ на Dexcom ONE можете да вземате решения относно лечението*, като дозирането на инсулин, директно чрез текущата ви стойност на глюкозата и стрелката за тенденцията. За разлика от други системи Dexcom ONE не изисква калибриране, за да предоставя точни показания. Научете повече тук.

Дете, спящо в леглото, със сензора Dexcom ONE, поставен на ръката
Предупреждения за високи и ниски стойности по избор

Вашата система Dexcom ONE може да ви известява, когато стойностите на глюкозата в кръвта ви попаднат извън предварително зададените от вас високи и ниски стойности, така че да можете да предприемете действие. Можете да персонализирате звука и вибрацията на сигналите. Научете повече тук.

Мъж, поставящ сензора Dexcom ONE на стомаха си
Дискретно, просто, удобно

Сензорът Dexcom ONE може да се носи до 10 дни и е с тънък профил, което го прави почти невидим под дрехите. Благодарение на устройството за автоматично поставяне на сензора е необходимо натискането само на един бутон, за да въведете за миг проводника на сензора под кожата. В проведено проучване 84% от потребителите на Dexcom съобщават за безболезнено въвеждане на сензораˣ. Научете повече тук.

*Ако предупрежденията и показанията за вашата кръвна захар от Dexcom ONE не съответстват на симптомите или очакванията, използвайте уред за измерване на кръвна захар, за да вземете решение относно лечението на диабет

Дете
Кой може да използва Dexcom ONE?

Dexcom ONE може да се използва от всеки с диабет тип 1 или тип 2, на възраст от 2 години нагоре, включително бременни жени. Системата може да ви помогне да контролирате диабета си, независимо дали използвате няколко инжекции дневно или инсулинова помпа.


Съвместим ли е вашият смартфон?

За да използвате приложението Dexcom ONE, първо трябва да се уверите, че моделът и операционната система на вашия смартфон са съвместими с нашето приложение.


Пробвайте Dexcom ONE!
Комплект за начинаещи Dexcom ONE

Ако сте начинаещи по отношение на системата за непрекъснат мониторинг на глюкозата Dexcom ONE, тук е мястото да започнете. Нашият комплект за начинаещи съдържа сензор и предавател, които можете да изпробвате за период до 10 дни. 


Често задавани въпроси за Dexcom ONE

° За списък със съвместимите устройства посетете www.dexcom.com/compatibility.

* Ако сигналите и показанията за вашите стойности на глюкозата от Dexcom ONE не съответстват на симптомите или очакванията, използвайте глюкомер, за да вземете решение относно лечението на диабет

ˣ Shah VN, et al. Diabetes Technol Ther. 2018;20(6):428–433.

ˢ Сензорът Dexcom ONE и предавателят са водоустойчиви и могат да бъдат потопени на два метра и половина под вода за период до 24 часа, без да се повредят, ако са поставени правилно.