Скоро ще бъде пусната нова версия на приложението Dexcom ONE. След актуализацията Вашите настройки за ниско и високо ниво на предупреждение ще бъдат нулираниНатиснете тук за повече информация. 

Тримесечен абонамент за Dexcom One

Получете своите продукти на Dexcom ONE с доставка до вашата врата, с автоматизирано плащане и изпращане. Най-лесният начин да се насладите на носенето на Dexcom ONE през цялото време, като същевременно пестите! Без никакви задължения: можете да спрете временно или да анулирате абонамента си по всяко време.
Безплатна доставка Безплатна доставка и гъвкав график за доставка
Лв 674,99/Тримесечие
Включен данък · Анулиране по всяко време
На склад · Ограничение от 1 на потребител
Изпраща се на всеки три месеца
Сензори Dexcom ONE – Комплект от три броя
Сензори Dexcom ONE – Комплект от три броя · 3 броя
Сензорът Dexcom ONE измерва непрекъснато стойностите на глюкозата непосредствено под кожата. Всеки сензор се предлага с автоматичен апликатор, който прави въвеждането му много бързо и лесно. Всеки сензор може да се носи до 10 дни. Насладете се на до 30 дни непрекъснат мониторинг на глюкозата с всеки комплект от три сензора.
Трансмитер Dexcom ONE
Трансмитер Dexcom ONE · 1 брой
Трансмитерът Dexcom ONE се фиксира в сензора и изпраща безжично показания за глюкозата в реално време към съвместим смартфон. Всеки трансмитер има 3 месеца живот на батерията и може да се използва с множество сензори.
Покриваща лепенка комплект от 10 · 1 количество
Покриваща лепенка комплект от 10 · 1 количество · 1 брой
Сензорите на Dexcom са произведени със специално лепило което помага да се прикрепят към кожата Ви след поставяне на сензора. Въпреки това, има различни типове кожа и може да забележите, че пластирът на сензора Ви започва да се отлепя преди изтичането на срока на Вашия сензор. Този комплект от 10 покриващи лепенки може да спомогне за поддържането на здравината и чистотата на лепилото.

Този продукт е съвместим само с продукти на Dexcom ONE и съвместими смарт устройства.

Съвместимост със смартфон Проверете съвместимостта с вашия смартфон

Всички продажби са окончателни. Няма връщания или замени. За повече информация прегледайте Ръководството за употреба на Dexcom ONE. За да съобщите за дефект, свържете се с нашия екип по техническа поддръжка
Четири основателни причини да се абонирате!
  1. Може непрекъснато да носите вашата система за CGM Dexcom ONE
  2. Вашите плащания и доставки са автоматични, не е необходимо да мислите за повторни поръчки!
  3. Пестите до 15% в сравнение с купуването на продукти поотделно
  4. Без ангажименти! Може да анулирате или да спрете временно доставките си по всяко време

Две опции за абонамента ви за Dexcom ONE
Доставки всеки месец
Доставки всеки месец
Доставки на всеки 3 месеца
Доставки на всеки 3 месеца

Отнемат само 2 минути

Абонирането е толкова бързо и лесно, колкото всяка редовна поръчка на нашия уебсайт.

Бързо и лесно абониране
Гъвкав график за доставка

Може да управлявате пратките от акаунта си, за да сте сигурен(а), че получавате доставките си за CGM, когато се нуждаете от тях.


Имате въпроси за системата за GCM Dexcom ONE?
Моля, прегледайте Ръководство за употреба на Dexcom ONE преди употреба. Показания, противопоказания, предупреждения, предпазни мерки и друга важна за потребителя информация може да бъдат намерени в инструкциите за продукта, включени към Dexcom ONE. Обсъдете с вашия медицински специалист как трябва да използвате информацията, посочена на Dexcom ONE, за да контролирате диабета си. Инструкциите за продукта съдържат важна информация за отстраняване на неизправности, както и работните характеристики на системата.